Archief 2016

Kristal Audio Engine

Kristal Audio Engine

Met Kristal Audio Engine maak je professioneel digitale muziek. Het pakket bestaat uit een mixer, een multi track recorder en een audio sequencer. Daarbij krijg je 16 audio sporen tot je beschikking en vele standaard filters en effecten.

Lees verder

CCleaner

CCleaner icoon

CCleaner is een krachtig stuk software voor het onderhouden en schoonmaken van je computer. De taken die het programma uitvoert kunnen er voor zorgen dat je pc sneller en effectiever werkt. En zo werk je zelf met meer plezier.

Lees verder

Magix Red Uw Video's

Red uw video's

Voordat we allemaal video vanaf internet of de harde schijf bekeken stonden veel films op analolge VHS videobanden. Op zolders liggen ontelbare amateur opnames te verstoffen. Met deze software bewaar je je oude momenten op een moderne manier.

Lees verder

YoWindow

yowindow icoon

Sommige mensen kijken naar boven en steken een vinger in de lucht om te bepalen of het gaat regenen. Andere vertrouwen meer op de beelden van buienradar. Er is ook mooie software die het weerbeeld geanimeerd op je beeldscherm laat verschijnen

Lees verder
Rss-feed van de artikels