Archief 2014

Mixxx

mixxx

Bij het perfecte feest hoort behalve leuke mensen, genoeg bier en een bak lekkere chips een flinke hoeveelheid goede muziek. Met de uitgebreide Mixxx software zorgt iedere dj voor een swingende non-stop mix van favoriete nummers.

Lire l'article

Winamp

Winamp is een mediaspeler die overweg kan met uiteenlopende formaten muziek- en videocodecs. Het programma kan daarnaast ook gebruikt worden om muziek via internet te verzenden of te ontvangen, zoals in een radiozender

Lire l'article

Magix Red Uw Video's

Red uw video's

Voordat we allemaal video vanaf internet of de harde schijf bekeken stonden veel films op analolge VHS videobanden. Op zolders liggen ontelbare amateur opnames te verstoffen. Met deze software bewaar je je oude momenten op een moderne manier.

Lire l'article

PeaZip

peazip icoon

Het gratis PeaZip is een krachtige archief manager waarmee je een diversiteit aan ingepakte bestanden zoals ZIP en RAR kunt inpakken en uitpakken. PeaZip is open-source software en beschikbaar voor windows en linux systemen.

Lire l'article
Rss-feed van de artikels