Archief 2013


WinDVD Pro 11

WinDVD pro

WinDVD Pro 11 is een van de bekendste producten ter wereld dankzij de toonaangevende Blu-ray 3D-weergavetechnologie. je kunt alle populaire indelingen bekijken, waaronder (3D) Blu-ray Disc, BDXL, MP4, WMV-HD, DVD en AVCHD.

Lees verder

Metastripper

afbeeldigen icon

Steeds meer toestellen waar je foto's mee kunt maken voegen extra informatie toe aan je afbeeldingen. Vaak handige info over de datum en tijd maar ook de locatie kan worden opgeslagen.

Lees verder

Pussy Malone

Pussy Malone

Soms kom je apps tegen waarvan je denk: wtf! In de categorie bizarre apps met een evenzo bizarre titel kun je Pussy Malone vinden. Hier kruip je in de huid van kat in een ruimteschip die koeien moet beschermen tegen kwaadaardige aliens.

Lees verder
Rss-feed van de artikels