Archief 2013


Workrave

Workrave logo

Werken met een computer betekent vaak langdurig op je stoel aan een bureau zitten. Voor je lichaam is dat niet prettig en het gevaar van blessures ligt op de loer. Gelukkig zijn er handige programma's in omloop die je kunnen helpen RSI te voorkomen.

Lire l'article

EasyBrake

aesybrake

Heb je een exotisch videoformaat gekregen die je met geen enkele videospeler aan de praat krijgt? De kans bestaat dat de video-container niet correct is. Omzetten naar een videobestand gegoten in de mkv- of mp4-container lost je probleem vaak op.

Lire l'article

Windows 8

Windows 8

Windows 8 is de nieuwste versie van het bekende Microsoft besturings-systeem en daarmee de opvolger van Windows 7 uit 2009. Het is ook de eerste versie die zowel geschikt is voor desktop-pc's, notebooks en tablet computers.

Lire l'article
Rss-feed van de artikels