Archief 2012

RadioSure

Radio pictogram

De ouderwetse radio lijkt een ding uit het verleden maar niets is minder waar. Sterker nog, tegenwoordig kun je via het internet duizenden uiteenlopende zenders uit de hele wereld beluisteren. RadioSure is een handig programma voor de digitale luisteraar.

Lire l'article

TimeWriter

TimeWriter icoon

Als je voor je werk het aantal uren wilt bijhouden dat je hebt besteed aan een project of taken dan kun je dat noteren in een schrift. Makkelijker en efficienter is het natuurlijk om daar speciale software voor te gebruiken zoals Timewriter.

Lire l'article

vReveal

camera icoon

Wanneer je regelmatig een video schiet met je mobieltje of compact camera, dan ken je het probleem van irritant schokkende beelden. Met speciale software kun je de trillende beelden herstellen. vReveal doet dit en kan nog veel meer.

Lire l'article
Rss-feed van de artikels