Archief 2012

JogoBox

jogobox pictogram

De ouderwetse spellendoos – een verzameling van voornamelijk bordspellen - heeft een gratis digitale tegenhanger met veel leuke games. Deze spellendoos biedt toegang tot een enorme hoeveelheid games die verdeeld zijn in rubrieken (racen, sport, puzzel, enz).

Lees verder

Fotomix

Vind je dat je er saai uitziet op sommige van je foto's? Wil je je huis graag opfleuren met mooie foto's van jezelf en je gezin? Je hoeft je niet langer te ergeren, want er is nu eindelijk FotoMix.

Lees verder

CCFinder

foto pictrogram

Als je regelmatig presentaties maakt, rapporten schrijft of andere publicaties ontwerpt zoek je waarschijnlijk vaak naar goede afbeeldingen. Met CCFinder kun je in Flickr zoeken naar passende rechtenvrije foto's die je gratis mag gebruiken.

Lees verder
Rss-feed van de artikels